Ubicat majestuosament a la província de Girona, a la regió de la Cerdanya, el Pic del Moixeró emergeix com un ícon de la bellesa natural i aventura a la zona. Amb una altitud de 2.276 metres sobre el nivell del mar, aquest imponent massís muntanyós ofereix als excursionistes una experiència inoblidable, combinant emocionants reptes amb impressionants vistes panoràmiques.

La ruta cap al Pic del Moixeró és una de les més apreciades pels amants del senderisme i la natura. L’ascens ofereix una barreja perfecta de desafiament físic i recompenses visuals. Els excursionistes es troben amb rierols cristal·lins que serpentejen entre les roques, oferint oportunitats per refrescar-se i gaudir d’un merescut descans. A mesura que l’altitud augmenta, les vistes s’amplien, revelant panorames de la Cerdanya que treuen el sospir, amb els seus valls verds, llacs brillants i cims nevats a la distància.

El tram final del Pic moixeró a la cerdanya

El tram final de la ruta presenta un emocionant desafiament, amb pendents més pronunciades i terreny rocós. No obstant això, cada pas cap a la cima està acompanyat d’una sensació d’èxit i admiració davant la grandesa de la natura que envolta el Pic del Moixeró. Una vegada a dalt, els excursionistes són recompensats amb una vista panoràmica de 360 graus que abraça els Pirineus catalans i francesos, així com la vall de la Cerdanya en tot el seu esplendor.

Per als amants de la fotografia, el Pic del Moixeró ofereix innombrables oportunitats per capturar imatges impressionants de la natura en el seu estat més salvatge i bell. Ja sigui durant l’albada, quan els primers raigs de sol il·luminen les cimes, o al capvespre, quan el cel es tenyeix de tons càlids i daurats, cada moment en aquesta muntanya és una postal digna de ser compartida.

Amb la seva combinació única de desafiament, bellesa natural i vistes impressionants, aquesta aventura promet deixar una impressió duradora al cor dels qui s’aventuren a conquerir les seves alçades.

Des del nostre petit hotel de riu és molt fàcil accedir-hi, informa’t aquí

Reservar