Un hotel ple d’activitats en un entorn natural

Centenars d’activitats a la Cerdanya, les rutes i pistes d’esquí molt a prop d’una ubicació espectacular.

Totes les activitats de la Cerdanya per a la teva estada perfecta.

Esquí

Natura

Senderisme

Gastronomía

Relax

Situat estratègicament a només uns minuts de les pistes d’esquí, el nostre hotel s’erigeix com el refugi perfecte per als amants de la natura i les activitats a la Cerdanya. Amb fàcil accés a les pistes d’esquí de la regió, els nostres hostes poden gaudir de l’emoció de lliscar per les blanques vessants i experimentar la majestuositat de la Cerdanya en el seu esplendor hivernal.

A més de la proximitat a les pistes d’esquí, el nostre Petit Hotel ofereix un accés privilegiat a una xarxa diversa de rutes de senderisme que serpentegen a través dels pintorescos paisatges de la Cerdanya. Els nostres visitants tenen l’oportunitat d’explorar la bellesa natural de la regió, des de boscos exuberants fins a prats alpins, permetent una connexió íntima amb la serenitat i la grandesa de la natura.

Per aquells que busquen una experiència més activa, les nostres rutes de senderisme ofereixen reptes gratificants i panorames espectaculars. Els senders ben senyalitzats i diversificats s’adapten a diferents nivells d’habilitat i preferències, assegurant que tant els excursionistes novells com els aventurers experimentats trobin rutes que es compleixin amb les seves necessitats i expectatives.

La Cerdanya, una regió muntanyosa situada entre Espanya i França, ofereix un entorn natural impressionant que és perfecte per fer senderisme. Amb una topografia diversa que inclou pics muntanyosos, prats alpins, boscos frondosos i valls encantadores, la Cerdanya es presenta com un paradís per als amants del senderisme.

Hi ha moltes rutes de senderisme a la regió, adaptades per a tots els nivells d’habilitat i preferències.

On es troba el Petit Hotel de Riu?

El Petit Hotel de Riu

  • Crt. de Bellver a Riu, 2, 25721 Riu de Cedanya, Lleida
  • +34 973510511
  • info@petithotelderiu.com

Hotel blog

Últimes noticies

3 activitats familiars per fer a la Cerdanya

3 activitats familiars per fer a la Cerdanya

Si visites la Cerdanya amb la teva família el més normal és que vulgueu fer diferents tipus d'activitats, al Petit Hotel de Riu som conscients que estem en un espai natural i ple de possibilitats. et presentem algunes activitats familiars per fer a la Cerdanya. Hi ha...

3 coses que et sorprendran de la Cerdanya

3 coses que et sorprendran de la Cerdanya

La Cerdanya és una regió de bellesa natural sorprenent situada a la frontera entre Espanya i França. Coneguda pels seus impressionants paisatges muntanyencs, la seva rica història i la seva deliciosa gastronomia, la Cerdanya et captivarà amb els seus encants. Tres...

Reservar