Si visites la Cerdanya amb la teva família el més normal és que vulgueu fer diferents tipus d’activitats, al Petit Hotel de Riu som conscients que estem en un espai natural i ple de possibilitats. et presentem algunes activitats familiars per fer a la Cerdanya.

Hi ha que diferencial que les activitats que esmentarem poden realitzar a qualsevol temporada i estan pensades per a famílies pel que són perfectes per realitzar amb nens i aptes per tots els públics.

Visitar la cova de Fontrabiouse, una activitat per tota la familia

Molt a prop de l’hotel queda la cova de la Fontrabiouse, té uns horaris de 10:00 a 12:30 i de 14:00 a 17:30h i obre cada dia.

És un espai únic i molt recomanable, ja que la cova és espectacular. Amb una superficie de 15km, les formes naturals causen un impacto visual espectacular.

Val 14,90€ els adults i nens 8,40€, podeu agafar les vostres entrades aquí

activitats familiars cerdanya

Donar una volta per Puigcerdà

Un dels pobles més propers és Puigcerdà, la capital de la Cerdanya amb poc més de 9500 habitants, el poble disposa d’alguns edificis modernistes que valen molt la pena de veure. El centre històric adornat amb la torre del campanar i si us animeu podeu pujar al castell de la vila. Es un lloc perfecte per gaudir de les activitats familiars a la Cerdanya.

Banys romans de Dorres

I per últim una visita aquests banys romans es casi obligada per relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat que ofereix l’indret, amb un preu de 5,5€ és un lloc molt recomanable per desconnectar.

Al Petit hotel de riu oferim nits a prop dels llocs que acabem de comentar, recomanem plenament una visita a la cerdanya

Reservar